Новини

Рання діагностика та лікування рятує життя.

Рання діагностика та лікування рятує життя.

Лінійний прискорювач та комп’ютерний томограф допомагають у боротьбі з різними видами раку. Унікальне для області обладнання дозволяє виявляти захворювання на ранніх стадіях та опромінювати пухлини, не вражаючи здорові тканини.  

Читати далі »
«Ти як?»

«Ти як?»

Буває, що у відповідь хочеться кричати. Гнів, страх, розпач переростають в агресію, і контролювати цей клубок емоцій стає надзвичайно важко: ми буквально відчуваємо бажання трощити меблі, жбурляти речі, навіть робити комусь боляче.

Читати далі »
Меланома: фактори ризику, симптоми та діагностика

8 травня – Всесвітній день меланоми

Якщо вас турбує підозріле пігментне чи безпігментне утворення на шкірі або ж ви просто хочете перевірити будь-яку родимку, ми чекаємо вас для проведення дерматоскопії. Обстеження абсолютно безкоштовне і також в цей день НЕ обов’язково мати при собі електронне направлення на консультацію.

Читати далі »
Е-рецепт на антибіотики

Е-рецепт на антибіотики

З серпня аптеки будуть відпускати антибіотики тільки за рецептом.Виключення – окуповані території та райони проведення бойових дійПацієнти отримуватимуть електронний рецепт

Читати далі »
Порт системи

Порт системи

Однією з найпоширеніших проблем у онкохворих, що отримують хіміотерапію є пошкодження периферичних вен. Це і розвиток хімічного флебіту (запалення вен),

Читати далі »
Пролистать наверх